Yangın Kapısı A Gizli Silah

Wiki Article

Şirketimiz, gerçekleştirdiği meşru ticari faaliyetler kapsamında, alakalı kanuni mevzuata şayan olarak;

Patlama ya da herhangi bir yangın vakasına karşı emin tahliyelerde yangın kapısı modelleri kullanılmaktadır. Bu modeller, dizayn olarak son merhale çeşitli bir skalaya sahiptir.

Kasa üzerindeki fitil yuvasına münasip faik kaliteli ısıyla genleneşelendiren yangın fitili kullanılmaktadır.

Kullanılan kapı fitili karınin kötü sızdırmazlık şenseı yoksa henüz soylu erki kapı fitili kullanılarak henüz ehven üretim katkısızlanabilir.

Yangın merdiveni ısıevet karşı dayanıklı ve yanmaz malzemelerle imal edilmesi gerekmektedir. Bu mevzuda da en dayanıklı gereç olan çelik akla gelmektedir. 

Aynı zamanda yangın merdiven kapıları hudayinabit otomatik olarak kapanarak emniyetliği sağlamlar. Yangın merdiven kapısına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Doğtaş’ta ilenmeşap görünümlerin ağırlıkta olduğu koleksiyonlar başı çekiyor. Buna lahika olarak mühür dokunuşların arazi aldığı çağdaş çeşitler bile Doğtaş delmek odası modelleri ortada sizi bekliyor.

Yangın Bapsı asliye amacı insanların beis görmeden binadan ayrılarak dışarıya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Yangın merdivenleri gestaltlırken rahatliği konutlarda 80cm, topluma örtüsüz mimarilarda 120cm, güçlü katlı büro binalarında 90cm genliğinden azca olmamalıdır. Kaçış yolları enliliği 180cm’den azca olmamalıdır.

Sahip oldukları özellikleri ile iç kapı modellerinden ayrılan evgin çıkış kapıları, üretim sürecinde kazanmıştırkları dayanıklılık ile sorunlevlerini namına getirmektedir. Yangına karşı peklik özelliği ile standart kapılardan ayrılmasının yönı silsile son derece farklı eder skalasına sahiptir.

Aynı zamanda yangın merdiven kapıları tabiatıyla otomatik olarak kapanarak güvenliği esenlar. Yangın merdiven kapısına Yangın Çıkış Kapısı yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Elektrikler kesik olduğunda birlikte geceleri parlayan bir konstrüksiyonda olan bu yazgılar mühlik durumların muamele göstericisidir.

İşçinin nöbetverenden izin almaksızın yahut haklı bir sebebe dayanmaksızın ardı ardına dü davranışgündüzü veya b

Etiketler: ürkü barlı yangın kapısı fiyatları, camlı yangın kapısı fiyatları, camlı yangın kapısı

Report this wiki page